Live bets

4/1979
1/277
0/82
3/109
0/106
0/0
0/29
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
0/4
0/12
0/0
0/0
0/1
0/21
0/0
0/0
0/0
1/5
0/0
0/7
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
0/0
Холандија
Прва Дивизија
18:45
20.10
НАЦ Бреда
Камбур
3.01
3.86
2.13
Холандија
Прва Дивизија
18:45
20.10
ПСВ 2
НЕЦ Нијмеген
4.3
4
1.73
Португал
Сегунда Лига
19:30
20.10
Чавес
Оливеиренсе
1.46
4.23
7.1
Швајцарска
НЛА
19:45
20.10
Амбри Пиота
Лозана
2.89
3.91
1.93
Швајцарска
НЛА
19:45
20.10
EHC Biel-Bienne
Берн
2.22
3.85
2.43
Швајцарска
НЛА
19:45
20.10
SCL Tigers
SC Rapperswil-Jona Lakers
2
4.07
2.65